Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/plugins/system/js_loadjquery/js_loadjquery.php on line 41 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654 Visite- & afspraakkaarten
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/44/1002344/drukkerijreproform.nl/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

Visite- en afspraakkaarten

Visite- en afspraakkaarten zijn zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • 300 grs. HVO
  • 300 grs gesatineerd MC mat of glanzend
  • 300 grs. Biotop
  • Glans gelamineerd
  • Mat gelamineerd
  • Standaard formaat of 'custom' formaat
  • Rechthoekig of gestanst.  

Uw visitekaartje is letterlijk uw visitekaart voor de buitenwacht. Een beetje extra aandacht aan ontwerp en uitvoering kan een hoop bijdragen aan de indruk die u bij uw (potentiële)klant achterlaat. 

Bij Reproform krijgt uw 'kleinste kaartje' die aandacht. We kiezen samen met u n.a.v. de bedrukking en de door u gewenste uitstraling het beste papier en procedé om tot een perfect resultaat te komen.

Een standaard visitekaartje is ongeveer 85 mm breed en 55 mm hoog. Voor een afspraakkaart hanteren wij standaard 100 x 150 mm. Uw kaart(je) wordt vanaf een oplage van 250 stuks offset gedrukt in 1 tot x kleuren. Het materiaal is altijd 300grs. in een papier naar keuze. Kleinere oplages produceren wij in principe digitaal, omdat de (instel)kosten van het offsetdrukken bij kleine hoeveelheden niet meer in verhouding staat tot de productiekosten.

Het is uiteraard mogelijk om van bovengenoemde maten af te wijken, of zelfs de kaart niet rechthoekig, maar in een zelf gekozen vorm te laten stansen/vouwen. Dit brengt dan wel meerkosten met zich mee, maar het resultaat wordt wél een uniek product , wat bij een goed gekozen ontwerp er duidelijk uitspringt tussen de gangbare uitvoeringen.

Voor een nog completer afwerking en conservering van uw kaart bestaat er ook nog de mogelijkheid tot lamineren met mat of glanzend materiaal. De kaart krijgt hiermee een luxere uitstraling en is beter bestand tegen vuil, vocht en kreuk.

Wij hebben momenteel geen standaardprijzen voor (visite)kaarten maar u kunt via het offerteformulier een prijs aanvragen voor de gewenste uitvoering en oplage.